Εργαστηρι Συγγραφης Imaginarium

bannerEvlabiaΤο Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium λειτουργεί από το 2014 στις Πρότυπες Εκδόσεις ΠηγήIWrite – η δική σου ιδέα σε βιβλίο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα ηλεκτρονικά τμήματα μέσω Skype.
Η δημιουργός και διδάσκουσα, Evlampia Tsireli(συγγραφέας READ ME by Evlampia Tsireli), έχει οργανώσει ένα ολοκληρωμένο εξάμηνο πρόγραμμα μελέτης και πρακτικής άσκησης στη Λογοτεχνία, αλλά και επιμέλειας κειμένου.
Με την εμπειρία της διδασκαλίας σε 75 μαθητές μέχρι σήμερα και με μια καινοτόμο μέθοδο που συνδυάζει τις παραδοσιακές φόρμες της Δημιουργικής Γραφής, αλλά και τον πειραματισμό στη Φαντασία, το Imaginarium οπλίζει τον ενδιαφερόμενο με όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ξεκινήσει μια συγγραφική καριέρα υπεύθυνα, με κατάρτιση και αυθεντικότητα.
Οι απόφοιτοι συμμετέχουν στην ετήσια ανθολογία διηγημάτων του Imaginarium (http://iwrite.gr/bookstore/istories-tou-anamesa/) από τις εκδόσεις IWrite – η δική σου ιδέα σε βιβλίο. Επίσης, λαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα και απολαμβάνουν εκδοτικά προνόμια για το ξεκίνημά τους ως νέοι συγγραφείς.
______________________________
Έλα κι εσύ στην παρέα του Imaginarium για ένα μαγικό λογοτεχνικό ταξίδι! 📖
Πληροφορίες και εγγραφές:
2311 272803 // 6981331350 // info@iwrite.gr // evlabia_tsireli@yahoo.gr
http://iwrite.gr/project/imaginariumwritingworkshop/

Advertisements